Είναι κανείς ελεύθερος τελικά;

.:Τελικά ποιός είναι ελεύθερος σε αυτό το κράτος;:.

Ελεύθερος ο Δημήτρης

|
Παρά την αρνητική εισήγηση του εισαγγελέως, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισε την με περιοριστικούς όρους αποφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Έξι μήνες μετά την άδικη και καθαρά πολιτική προφυλάκισή του, στις 23 Ιανουαρίου, ο αρχισυντάκτης του «ΕΚ» αφήνεται ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Προφανώς, για κάποιους εξακολουθεί να θεωρείται «επικίνδυνος», πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σταματήσουν να επιδιώκουν την φυσική, οικονομική και ηθική εξόντωση του Δημήτρη Παπαγεωργίου και κάθε άλλου ενεργού πατριώτη. Είναι ωστόσο βέβαιο ότι η δίκη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά θα καταδείξει την σκευωρία που διαπράχθηκε εις βάρος του αρχισυντάκτη μας αλλά και τους πραγματικά επικίνδυνους για την ελληνική κοινωνία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο στο ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ που με την παρεμβαση του αποφυλακισε τον ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλή λευτεριά αδερφέ ! δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα , αν και δεν σε γνωρίζω. Επιτέλους και ένα καλό νέο. Να σαι καλά ρε Δημήτρη...

Χατζηνικολάου Δημήτριος είπε...

Δόξα τῷ Θεῷ. Νἆσαι, πάντα ἐλεύθερος καὶ ἀδέσμευτος καὶ σωματικῶς, καθὼς ταιριάζει στὴν ἀδούλωτη ψυχή σου.
Ἀπὸ τὴν ἄλλη πλευρά, ὀρθῶς δὲν μνημονεύεται τὸ ὄνομα τοῦ εἰσαγγελέως στὴν χαρμόσυνο εἴδησι. Θέλουμε νὰ θυμώμαστε μόνον τὸν Πολυζωΐδη καὶ τὸν Τερτσέτη ὡς Ἕλληνας δικαστὰς καὶ ὅποιον τους μοιάζει, ὄχι ἄλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μη συμφωνούμε ιδεολογικά ή και πολιτικά αλλά τα καθίκια που σε έβαλαν φυλακή είναι πρώτοι απ' όλους αυτοί που θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης είναι αυτή που μας διαχωρίζει από τα ζώα.

Ανώνυμος είπε...

Καλη λευτερια Συναγωνιστη Δημητρη !
Χαιρετισματα απο Κυπρο, και παντα γερος δυνατος στον Αγωνα !

Δημοσίευση σχολίου