Είναι κανείς ελεύθερος τελικά;

.:Τελικά ποιός είναι ελεύθερος σε αυτό το κράτος;:.

Το κουφάρι του αριστερού ολοκληρωτισμού

|
Έχει περάσει ήδη ένας μήνας και μερικές ημέρες από τον εγκλεισμό μου στην φυλακή. Ο καιρός ίσως δεν είναι πολύς. Σίγουρα, στην οικογένειά μου φαίνεται περισσότερος. Αυτό που με τρομάζει, προσωπικά όμως, δεν είναι η διάρκεια της δικής μου κράτησης. Είναι μία οσμή. Η οσμή που φέρνει αναδυόμενο, το κουφάρι ενός ολοκληρωτισμού, που σκοπό έχει να συνθλίψει οποιονδήποτε θέλει να αντισταθεί στην ισοπέδωση όλων αυτών που θεωρούμε «δικά μας».
Μέχρις στιγμής, έχουμε τα πρώτα σημάδια αυτής της διαδικασίας. Τους ανθρώπους, τους φέροντες κάποιον τίτλο Υπουργούς, συμβουλάτορες κλπ., που από τηλεοράσεως καταγγέλλουν και απειλούν όσους έχουν αντίθετη άποψη, χαρακτηρίζοντάς τους ως «αντικοινωνικούς». Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να εφαρμόζουν ό,τι επιτάσσει η ιδεοληψία τους. Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εάν αυτά τα μέσα αύριο ή μεθαύριο δεν είναι αρκετά, δεν θα διστάσουν να πάρουν και άλλα.


Η εξουσία κάθεται πάνω σε μία πυριτιδαποθήκηΈμαθα για τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν κάποιες δεκάδες Ελλήνων πατριωτών, που δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά να επιχειρήσουν να διαμαρτυρηθούν για το υπάρχον κοινωνικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της υποβάθμισης της περιοχής τους. Μάλιστα, συνεχίζουν να κρατούν – ως όμηρο; - τον εκδότη της εφημερίδος «Στόχος».
Τέτοιου είδους γεγονότα έχουμε και άλλα. Και απ’ ό,τι φαίνεται θα έχουμε ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Η χώρα, με αφορμή την οικονομική κρίση, περνάει σε μία φάση ταχύτατης αναδιαμόρφωσης. Κοινωνικής, οικονομικής ,πολιτιστικής, ακόμη και πληθυσμιακής. Και αυτή η αναδιαμόρφωση την ευθυγραμμίζει πλήρως, με την «Νέα Τάξη», όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από τους πολιτικούς επιγόνους του «εκσυγχρονισμού» του πολύ κ. Σημίτη.
Δεν είχαν λογαριάσει όμως σωστά τις δεξαμενές αντίστασης του ελληνικού λαού. Ακόμη και δεμένος χειροπόδαρα με τραπεζικά δάνεια, σκλαβωμένος στις απαιτήσεις μίας επίπλαστης ευδαιμονίας, ο Έλληνας δεν κατέβασε κεφάλι και σώβρακα, αποδεχόμενος τους σχεδιασμούς τους. Το αποδεικνύουν δημοσκοπήσεις και οι πολλές αντιδράσεις. Ένας κάθετος άξονας διαπερνά την βάση του πολιτικού τόξου.
Ψηφοφόροι όλων των κομμάτων είναι αντίθετοι στην παγκοσμιοποίηση, βλέπουν αρνητικά την λαθρομετανάστευση, αντιδρούν στις εθνικές υποχωρήσεις και αντιμετωπίζουν με συγκατάβαση την «προοδευτική» ιντελιγκέντσια που απαιτεί όλα τα παραπάνω.
Κάθονται πάνω σε μία πυριτιδαποθήκη και το ξέρουν. Γι’ αυτό κι αυτός ο «ολοκληρωτισμός». Είναι η τελευταία γραμμή άμυνάς τους και το ξέρουν. Η «τρομοκράτες» δεν είναι οι Έλληνες πατριώτες, αλλά το σύστημα εξουσίας της αριστεράς. Το σύστημα που διαπλέκει πολιτικούς - ΜΜΕ. Μη κυβερνητικές παραφυάδες και «βασιλικότερες του βασιλέως» αριστεριστικές οργανώσεις. Όλοι μαζί αυτοί, προσπαθούν να αφαιρέσουν το οξυγόνο από κάθε σπίθα αντίστασης. Το κάνουν γιατί ξέρουν ότι οποιαδήποτε από αυτές τις σπίθες μπορεί να προκαλέσει την έκρηξη της πυριτιδαποθήκης πάνω στην οποία κάθονται. Το ότι πια μας κυνηγούν, μας συλλαμβάνουν, μας κλείνουν στην φυλακή, σημαίνει ότι κάνουμε αυτό που πρέπει, αποτελεσματικότερα, καλύτερα από πριν.

Τίτλος τιμής η πολιτική κράτηση στην πιο διεφθαρμένη χώρα της ΕυρώπηςΕδώ υπάρχει και το ζήτημα το προσωπικό. Ως μεν άτομο, ως Δημήτρης, είναι φυσικό να στεναχωριέμαι που έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την οικογένειά μου. Από την άλλη όμως, ως άνθρωπος που εδώ και 15 περίπου χρόνια αγωνίζομαι για τα ιδανικά μου, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι έντιμος προς τον εαυτό μου. Παρ’ όλο που βρίσκομαι κλεισμένος εδώ μέσα, είμαι χαρούμενος. Χαρούμενος, γιατί ακόμη κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δύο ειδών άνθρωποι κοιμούνται σαν τα πουλάκια. Αυτοί που δεν έχουν καθόλου συνείδηση και αυτοί που είναι εντάξει με την συνείδησή τους. Πιστεύω ότι ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.
Είμαι πολιτικός κρατούμενος στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης. Τι άλλο μπορεί να είναι αυτό παρά τίτλος τιμής. Είμαι πολιτικός κρατούμενος στην μοναδική χώρα της Ευρώπης που έχει ένα ιδιότυπο καθεστώς αριστεροκρατίας. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζω να αντιστέκομαι. Το μυαλό μου συνεχίζει να είναι ελεύθερο.
Το μοναδικό που έχω ανάγκη είναι η βεβαιότητα ότι έξω, στην κοινωνία, υπάρχει ένα κίνημα αντίστασης, που γεμίζει σπίθες την καθημερινότητα. Κάποια από αυτές θα βρει στόχο. Είμαι βέβαιος.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είσαι παληκάρι...παράδειγμα προς μίμηση που μου δείχνει τον δρόμο πως να πορευτώ στο μονοπάτι που διάλεξα..κράτα γερά

radio roumeli news tim είπε...

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΚΡΑΥΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...
ΠΡΙΝ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΠΙΑ...
ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=p9JsRYV_FlM&feature=player_embedded#at=40

Ανώνυμος είπε...

Κουραγιο Δημητρη η κοινωνια ειναι μαζι σου δεν θα τους περασει εισαι ηρωας στα ματια ολων.Με οση "Μενεγακη" και να μας ταισουν τα κοθρωνια αυτα ο λαος δεν τιθασσευεται ενα κλικ ειναι θα γινει το μπαμ το πιστευω δεν παει αλλο.Κρατα γερα εκει μεσα.

Alexandros είπε...

ειμαστε μαζι σου. το κουφαρι του αριστερισμου και της τρομοκρατιας μετραει τις μερες του. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ρε ξεπουλημενα ζωα της αριστερας.

Ανώνυμος είπε...

Δημητρη ειμαστε μαζι σου...απο αυστραλια οι ελληνες βλεπουν την σημερινη χουντα που μας κυβερνα...αισχος σε μερικα τομαρια που βγηκαν στην εξουσια,κρατησου δημητρη, κουραγιο εσυ και η οικεγενεια σου...
συδνευ
αυστραλια

Ανώνυμος είπε...

κουραγιο και αγωνας ειναι η ευχη που μπορω να σου στειλω.
Δεν ξερω εαν φταιει η αριστερα η οτι ολοι εμεις εχουμε γινει ζωα εν υπνοση εχουμε χασει η ξεχαση τα οραματα των παλαιων ελληνων και ζουμε μεσα σε ενα κλουβι εγωκεντρισμου με αντιπαλο προβληματα διαβιωσης ,μακαρι να ειχαμε εναν ηγετη , ποσο μας χρειαζεται, εναν θεοσταλτο που θα γεμιση της καρδιες μας με ελπιδα...............
κουραγιο ελληνα .......

Ανώνυμος είπε...

symfwnw kai epayxanw me osa oi proigoumenoi kyrioi eipan...
mi xehaseis dimitri oti kai an eheis pei ews twra,meine statheros sti axies sou kai ta idanika...
kai thymisou akomi pw hreiastikane 300 irwes gia na xypnisei oli i ellada,akoma kai autoi oi misitoi ehtroi tou tote opw s oi athinaioi kai spartiates,empros ston koino kindyno,pou den eini allos apo tin ypodoulwsi,anexartitws tou proswpeiou pou forei...
akoma kai ton kolokotrwni to fylakisane,esy tha apotelouses exairesi?
opote sou dinw kinitro na ton ftaseis gia na min
eisai fylaki tzampa...
kali dynami!
kai syghwrese mou tin varvariki grafi...

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά τραγικό να βλέπεις μόνιμα τους θύτες και τους απατεώνες να δικαιώνονται σ'αυτή τη χώρα...Κάνει η Αστυνομία τη δουλειά της,φταίει η Αστυνομία,δηλώνεις ενάντια στους λαθρομετανάστες,σε λένε "ρατσιστή",μιλάς για την Ελλάδα σε κατηγορούν για φασισμό!!!Έλεος πια,αφήνουν ελεύθερους τραμπούκους και γνωστά αναρχικά στοιχεία των Εξαρχείων για να μην τους πούνε "συντηρητικούς"..Σήμερα έκαψαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής-άσχετα με το εάν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί της,ήταν μία τρομοκρατική και άνανδρη πράξη!Δεν άκουσα κανέναν "προοδευτικό" πολιτικό ή δημοσιογράφο να την καταδικάσει ως πράξη!Έβαλαν φυλακή τον Παπαγεωργίου,δεν ακούστηκε πουθενά ως είδηση από τους "αξιότιμους" συναδέλφους του!Αχ..μερικές φορές με κάνουν να ντρέπομαι που ζω σ'αυτήν εδώ τη χώρα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη σε συμπονώ και ελπίζω να αποφυλακιστείς σύντομα. Είσαι και εσύ άλλο ένα θύμα της αριστεράς στη χώρα μας. Που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η πλειοψηφία στη χώρα. Φρόντισε ο "εθνάρχης" να νομιμοποίησει τους κατσαπλιάδες και τα κόμματά τους το 74, μας κουβαλήθηκαν από Τσεχοσλαβακίες & Σοβιετίες και τώρα είναι η πλειοψηφία. Η χώρα οδεύει σε ακρωτηριασμό και η κεντροδεξιά είναι διασπασμένη σε κομμάτια. Ενας κούκος (Γιώργος) δε φέρνει την άνοιξη. Ποιός τον ακούει άλλωστε; Πρέπει να απωλέσουν τη σωματική τους ακεραιότητα οι Έλληνες ατομικά ο καθένας για ανέβει το 5,65%; Αυτά που έπαθες εσύ, θα τα πάθουν κι άλλοι..

Δημοσίευση σχολίου