Είναι κανείς ελεύθερος τελικά;

.:Τελικά ποιός είναι ελεύθερος σε αυτό το κράτος;:.

Η Πίστη μας είναι η Δύναμη μας

|
Από τη μέρα που ο Δημήτρης προφυλακίστηκε οι φωνές που τάσσονται με το μέρος του και οι δράσεις που ξεκίνησαν λαμβάνουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Ξεκινώντας από τους απλούς πολίτες και φίλους που επικοινώνησαν με τους συντρόφους του, προσφέροντας οικονομική βοήθεια, μέχρι τις αμέτρητες ιστοσελίδες και ιστολόγια που ανήρτησαν το μπανεράκι που φτιάξαμε, παραπέμποντας στο μπλογκ του Δημήτρη.
Αρκετοί είναι εκείνοι που περιμένουν από εμάς και από τον ίδιο τον Δημήτρη να τους πούμε πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Πέραν της οικονομικής βοήθειας, την οποία θα χρειαστεί και ο Δημήτρης αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που εντελώς άδικα θα βρεθούν στο εδώλιο του δικαστηρίου, υπάρχουν διάφορες ενέργειες, στις οποίες μπορεί κανείς να προβεί, για να συμβάλει στην ανάδειξη του θέματος.
1. Μπορεί να τοποθετήσει το μπανεράκι που έχουμε φτιάξει με σύνδεση στο μπλογκ του «χωρίς κορδόνια».
2. Μπορεί να εκτυπώσει αυτοκόλλητα με συνθήματα για τον Δημήτρη, όπως:
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
• ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
• ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ
• ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ -ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ

3. Μπορεί να προβάλει και να έρθει και ο ίδιος με όσους περισσότερους φίλους του στην γιορτή του PATRIA που θα είναι αφιερωμένη στον Δημήτρη.

4. Μπορεί να προωθεί με SMS στους γνωστούς του το ακόλουθο μήνυμα.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΑ. Η ΝΔ ΣΙΓΕΙ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

5. Μπορεί να υπογράψει και να στείλει με φαξ ή email την συνημμένη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κοινοποίηση προς τον πρωθυπουργό, τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τους αρχηγούς των κομμάτων της βουλής, τους Διευθυντές των γνωστών εφημερίδων.
6. Μπορεί να συμμετάσχει σε σχετικές ομάδες στο Facebook.
7. Μπορεί να συμμετάσχει σε σχετικά δρώμενα που διοργανωθούν στο ερχόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποφυλακισθεί ο Δημήτρης.
Και πάνω απ’ όλα δεν ξεχνάμε πως βρισκόμαστε απέναντι σε ένα εχθρικό κράτος. «Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον» ήταν η… παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 Εθνικιστών και πήρε σάρκα και οστά. Εμείς όμως είμαστε εδώ, θυμόμαστε και πάνω απ’ όλα αγωνιζόμαστε. Λευτεριά στον Συναγωνιστή μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ?

Δημήτρης Παπαγεωργίου είπε...

Όπως καταλαβαίνει ο Δημήτρης είναι λίγο δύσκολο να σου απαντήσει αυτή την στιγμή… Πάντως να σε ενημερώσουμε ότι είναι δόκιμο μέλος της ΕΣΗΕΑ

Δημοσίευση σχολίου