Είναι κανείς ελεύθερος τελικά;

.:Τελικά ποιός είναι ελεύθερος σε αυτό το κράτος;:.

Για τον Συναγωνιστή…

|
Αυτό το blog φτιάχτηκε με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την άδικη και πολιτικά κατασκευασμένη δίωξη και προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Εμείς οι σύντροφοι του που διαχειριζόμαστε αυτό το βήμα μάχης προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε άμεσα τόσο για τα μηνύματα του Δημήτρη μέσα από την φυλακή, αλλά και γενικότερα για τις εξελίξεις στην υπόθεση της ξεκάθαρα πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του. Ας γίνει αυτό εδώ το βήμα η φωνή της κατακραυγής των μεθοδεύσεων του πρασίνου «κράτους» και του μαρξιστικού παρακράτους τα οποία στοχοποίησαν τον Συναγωνιστή μας. Μέχρι την τελική δικαίωση

Επίκαιρο όσο ποτέ το ποίημα του Robert Brasillach.

Ο Συναγωνιστής
Σε είδαμε το κατώφλι να διαβαίνεις
σε είδαμε το μέτωπό σου να γυρίζεις
σε είδαμε στη μελανή τη νύχτα να πηγαίνεις
να προχωράς τους διαδρόμους να διασχίζεις.
Εμείς σε είδαμε όπως και τόσους άλλους
στης κρίσεως την ώρα, έξω απ’ τα τείχη μακριά ήταν δικοί μας ή με τους αντιπάλους…
…Σε είδαμε την καταδίκη που βαστούσες
του φθινοπώρου αυτό το σάπιο πρωινό
σε είδαμε σιγά σαν προχωρούσες
μ’ εμάς να μοιάζει το βλέμμα σου το γελαστό.
Στης αυγής τα σταλάγματα σε είδαμε εμείς
ανάμεσα στα χαίρε εσύ να ξεχωρίζεις
για μας βαριά κυλούσανε ώρες αναμονής
μα σαν η νύχτα ξαναρθεί σε μας θε να γυρίζεις.

Δημήτρη, η σκέψη μας και η ψυχή μας διπλά στον αγώνα σου!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΥΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κράτα φίλε...κάποια στιγμή τα κορδόνια μας θα γίνουν η θηλιά τους...

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη οι σκέψεις όλων όσων ασχολούνται έστω και λίγο με αυτό που λέγεται Ελλάδα είναι μαζί σου κάθε μέρα και το εννοώ αυτό. Βέβαια αυτό δεν είναι αρκετό το ξέρω αλλά έστω και σε ένα επίπεδο εμψύχωσης το αναφέρω για όσο μπορεί να βοηθήσει. Ο Θεός που ΕΙΝΑΙ με το μέρος μας να είναι δίπλα σου. Εις το επανιδείν συντόμως!

Δημοσίευση σχολίου